Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Stel uw vraag Toggle navigation
parc_wansart_buurt_001
parc_wansart_buurt_003
parc_wansart_buurt_004
parc_wansart_buurt_005

Ukkel

Uw nieuwe thuis

Ukkel ligt ten zuiden van Brussel-Centrum en is één van de groenste gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zo ligt een deel van het Zoniënwoud op Ukkels grondgebied en komt u er tijdens een ontspannende wandeling nog kleine natuurwonderen als de Kauwberg en de Crabbegatweg tegen. Naast al dat groen, wordt u in Ukkel ook omringd door erfgoedpareltjes als het Papenkasteel, de Molen van Nekkersgat en de beroemde villa Bloemenwerf van onze eigen Belgische architect Henri Van de Velde.

Het centrum van Ukkel heeft alles wat een gemeente te bieden moet hebben: boekenwurmen kunnen terecht in de bibliotheken, cultuurliefhebbers in het kunst- en cultuurcentrum en sportievelingen in het zwembad of de vele wandelparken. Liever een dagje shoppen? Op een steenworp van Parc Wansart vindt u diverse winkels om uw keuken- én kleerkasten te vullen.

Ideale ligging

Vlot bereikbaar

Het rustige Parc Wansart ligt vlakbij het centrum van Ukkel, in de mooie groene buffer rond Brussel. De residentie is vlot bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Op wandelafstand vindt u er winkels, scholen, restaurants en allerlei culturele en recreatieve voorzieningen voor een dag of avondje uit. Kortom: dé ideale ligging voor bewoners van alle leeftijden.

Parc Wansart is toegankelijk via de Adolphe Wansartlaan en de Stallestraat, midden in een rustige wijk. Dankzij de graspartijen en beplanting is het gebouw mooi afgeschermd van de straat. Met de fiets bent u meteen in het winkelgedeelte van de Alsembergsesteenweg. De Brusselse ring is dan weer gemakkelijk bereikbaar met de wagen, net als het Brusselse stadscentrum en de handelscentra van Ukkel. Bovendien vindt u vlakbij de residentie heel wat groene wandel- en fietsroutes.

Trein

10 min

Bus

5 min

Tram

2 min

Luchthaven

20 min

Metro

10 min
Laatste kans!