Bus Trein Luchthaven Metro Tram
Stel uw vraag Toggle navigation
AMS_1094_3DP_PWN_DEF_Beeld_B_8bit
AMS_1094_3DP_PWN_DEF_Beeld_A_8bit_v01
parc_wansart_005
parc_wansart_007
parc_wansart_001

Concept

Natuurlijke rust
in de stad

Op een unieke locatie in hartje Ukkel, vlakbij het centrum van Brussel en toch in een rustige, groene omgeving. Daar ligt Parc Wansart: een hedendaagse residentie met een gevarieerd aanbod aan comfortabele, betaalbare appartementen.

De residentie bestaat uit studio’s, appartementen met één, twee of drie slaapkamers en enkele duplexen. Daarnaast beschikt residentie Parc Wansart ook over vier ruime penthouses. Wat uw voorkeur ook is, alle appartementen van Parc Wansart zijn heel ruim en hebben royale ruimtes, die dankzij de grote raampartijen baden in het licht. Op het terras van maar liefst 2,5 meter diep geniet u van een kop koffie of aperitiefje, met zicht op het groen. Het interieur wordt afgewerkt met zorgvuldig uitgekozen kwalitatieve materialen, zodat u ook binnenshuis profiteert van alle wooncomfort.

Parc Wansart is zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Op wandelafstand zijn er verschillende scholen voor uw studerende kroost én kunt u zelf gezellig gaan winkelen of culinair ontspannen in één van de nabijgelegen restaurants. In deze groene oase vlakbij het centrum is het goed wonen voor jong en oud.

Architectuur

Tuinarchitecten Wirtz

Parc Wansart combineert een frisse, hedendaagse en strakke architectuur met een rustige, groene omgeving. Het gebouw werd toekomstgericht ontworpen, met veel aandacht voor kwaliteit en comfort. De residentie is omringd door een grote, groene tuin die ontworpen werd door het gerenommeerde tuinarchitectenbureau Wirtz. Het familiebedrijf maakte faam dankzij de tuinontwerpen van topklasse, de jarenlange ervaring en goede contacten met kwaliteitsvolle materiaalleveranciers en kwekers. De getalenteerde tuinarchitecten vormen elk perceel om tot een echte Wirtz-tuin, waarin een nauwgezette plantenselectie en een precieze detailafwerking altijd centraal staan. Het resultaat is een hedendaags ontwerp met een verfrissende toets: tegelijk rustgevend, vertrouwd en modern.

Troeven

De appartementen in de Residentie Parc Wansart onderscheiden zich dankzij vele voordelen:

  • Ruime appartementen, groter dan de standaard
  • Grote terrassen (2,5m diep)
  • Goede akoestische isolatie
  • Performante dubbele beglazing
  • Dubbele flux
  • Maximale thermische isolatie
  • Omgeven door een groen wandelpark
  • Vlot bereikbaarheid met het openbaar vervoer
  • Recuperatie van het regenwater voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en de besproeiing van de tuin

3D Real Estate

Ontwikkelaar

Als specialist in vastgoedherontwikkelingsprojecten, geeft 3D Real Estate al sinds 2009 een nieuwe toekomst aan waardevolle plekken in de stad. We gaan de maatschappelijke uitdaging aan om leegstaande sites in de stad nieuw leven in te blazen én op een goede manier om te springen met resterende groene ruimtes. 3D Real Estate bouwt duurzaam en geëngageerd, met respect voor het verleden, maar ook met aandacht voor de behoeften van vandaag én met verantwoordelijkheidszin voor de toekomst van de stad.

Meer info: www.3d-realestate.be

Laatste kans!